press 'load images.' Eindelijk een nieuwe MH website
 
press 'load images.' december 2014
Nieuwe website? Breng mij er meteen naar toe!
Gelukkige 20ste verjaardag, Mortimer Haddock!

Reeds 20 jaar lang biedt MH in één of andere vorm software op maat aan, en dit telkens met een modulaire backbone.

press 'press 'load images.'

Wij vonden dat deze mijlpaal het internet op mocht met een vernieuwde website. We zorgden er evenwel voor dat deze nieuwe website nog 'droog' genoeg is zodat onze vaste klanten ons blijven herkennen. Onze aanpak is na al die jaren nog steeds dezelfde: Technologie eerst! MH biedt geen 'sugar coating' maar échte oplossingen in een uiterst gebruiksvriendelijk kleedje.

Technologie eerst!

Naast modulaire software op maat leveren wij ook elektronische oplossingen. Ontstaan uit de nood voor het koppelen van bestaande elektronische systemen aan onze software zijn wij jaren geleden gestart met de ontwikkeling van eigen hardware modules. Met onze huidige elektronische systemen kunnen we nog diepere implementaties uitvoeren.

klik hier om verder de lezen...

Case studies

Op regelmatige basis zullen wij aan de hand van een case aantonen wat de mogelijkheden zijn van onze oplossingen. Dit zijn telkens oplossingen die reeds geïmplementeeerd werden en in gebruik genomen zijn.

Eerste case study: Photohome - workflow automatisatie voor de fotograaf

press 'load images.' In deze case wordt stap voor stap uitgelegd hoe de workflow van de fotograaf vereenvoudigd wordt door een aantal zaken te automatiseren. Hierdoor kan hij zich meer focussen op zijn fotografisch werk en hoeft hij minder stil te staan hoe en op welke manier hij zijn foto's bewaart. Hij wint tevens tijd bij het uitzoeken van een selectie foto's voor een klant en vindt de gegevens van die klant steeds gemakkelijk terug. Daarnaast dient hij zich ook geen zorgen meer te maken over het opmaken van de bonnen en het bijhouden van al dan niet betaalde voorschotten. Al deze administratie is opgenomen in het Photohome systeem.

Interesse in Photohome? Lees hier verder.

Voor zover deze nieuwsbrief.

Tot op onze vernieuwde site!

MH.be.

Software Elektronica Virtual desktop Online services Cases Over ons
MH bvba uitschrijven - lees online - aan {name}