Gebruiksvriendelijke software op maat van uw bedrijf

Algemene bedrijfsbestanden
Bestanden georganiseerd onder ‘Bedrijven’. Dit werkt op dezelfde manier onder ‘Contactpersonen’.

Bestandsbeheer software

Het biedt enorme voordelen om de administratie van uw contracten, opdrachten, verslagen, en andere documenten te integreren in een bestandsbeheersysteem. Onze module maakt dit beheer heel eenvoudig en overzichtelijk.

Onze documentenbeheer software werkt volledig online waarbij uw bestanden op een centrale server in uw persoonlijke cloud bewaard worden. Dankzij onze eigen Application Browser kunnen ze bewerkt worden alsof ze lokaal staan.

Ons systeem is bovendien volledig bestandstype onafhankelijk. Alle mogelijke bestanden, van gebruikelijke Word en Excel documenten tot bijvoorbeeld minder courante CAD- en IOF-bestanden, kunnen vlot in het beheer opgenomen worden.

Flexibel en overzichtelijk documentenbeheer

Ons bestandsbeheersysteem zorgt voor een globale, uniforme bestandsstructuur voor het hele bedrijf, al dan niet met beveiligde mappen waar bepaalde medewerkers een beperkte of geen toegang tot hebben.

De ‘object georiënteerde’ bestandenstructuur geeft de mogelijkheid om een specifieke structuur aan te maken, die telkenmale terugkomt per bedrijf en/of contactpersoon, maar waar de bewaarde bestanden uniek zijn voor een specifiek bedrijf of contact.

Standaarddocumenten gekoppeld aan contactpersonen

Met onze module kan u op eenvoudige wijze contracten, rapporten, brieven of andere documenten opmaken via standaarddocument templates. Deze standaarddocumenten worden vervolgens bewaard in de bestandenstructuur onder de betreffende bedrijven en/of contacten.

Het opvragen van deze bestandenstructuur en het aanklikken van een standaarddocument leidt automatisch tot bewaring en weergave onder de relevante contactpersoon, waar het kan geopend worden voor nazicht of bewerking.

Vlot bewerken en bewaren van bestanden

Ook lokale bestanden kunnen vlot doorgestuurd worden naar het iCore bestandssysteem. Door het gebruik van een alpha-block algoritme, dat enkel uitgevoerde wijzingen doorstuurt, verloopt het openen, sluiten en bewaren van bestanden heel snel.

Alle bestanden worden uiteraard steeds beveiligd verstuurd. Onze software is bovendien voorzien van een beveiliging die voorkomt dat twee of meer medewerkers eenzelfde bestand bewerken. Wanneer een document reeds geopend is, krijgt een bijkomende gebruiker hiervan een melding.

©2024 MH bvba - contacteer ons