Elektronische systemen

Voorbeeld van een toegangscontrolesysteem voor inbouw. De vormgeving kan aangepast worden aan de wensen van de klant.
QRcreator: De tool om tickets te genereren en uit te printen

Toegangscontrolesysteem met QR code scan

Dit Amusement Access Control systeem zorgt na het aankopen van een ticket voor een onbemande toegangscontrole. Het is toepasbaar aan de ingang van bijvoorbeeld pretparken, themaparken, musea en speeltuinen, of beurzen, tentoonstellingen en andere evenementen.

Het systeem functioneert via toegangsverlening op basis van een unieke beveiligde QR code. Tickets met de nodige QR codes kunnen eenvoudig zelf geprint worden met onze QR Creator. De bezoeker scant vervolgens zelf het ticket aan de ingang, waardoor een manuele controle overbodig is.

Het is een toegangssysteem met standaardmogelijkheden, maar dat ook volledig op maat kan aangepast of uitgebreid worden, en dit zowel voor de software als de hardware. Het systeem kan zowel via een stand-alone systeem als binnen een netwerk gebruikt worden. In het geval van een netwerk kunnen bijvoorbeeld unieke codes en beheersmogelijkheden in een centrale databank opgeslagen en geauthenticeerd worden.

MH overlegt graag samen met u de technische voorwaarden voor een installatie van dit toegangscontrole systeem bij u ter plaatse en kan instaan voor een volledige plaatsing, gaande van de software tot de nodige scanners.

Toegangsbeheer via QR code tickets

Hoe werkt ons systeem op het vlak van tickets?

  • Elk normaal ticket is uniek en werkt slechts eenmaal.
  • Tickets kunnen een beperkte validiteit krijgen tussen twee datums.
  • Het systeem biedt de mogelijkheid om ook masterkeys aan te maken.
  • Er wordt tevens een administrator kaart voorzien die een tweede keer toegang kan geven wanneer een ticket reeds gescand werd of die de toegang kan ontnemen als er bijvoorbeeld een masterkey verloren is gegaan.
  • Tickets zijn opeenvolgend genummerd zodat bij sluiting dadelijk kan bepaald worden hoeveel tickets verkocht werden en of de kassa klopt.
  • De layout van de tickets is binnen onze opgegeven afmetingen volledig zelf te bepalen via een eenvoudige template in Word.
  • De QR codes zijn niet na te maken. Bezoekers kunnen zelf geen kaartjes genereren.
©2023 MH bvba - contacteer ons