Elektronische systemen

Screenshot van PbxConnect controller programma
8 input - 8 output interface
Voorbeeldimplementatie van de Signal To VoIP interface.

Signalisatie- en oproepsystemen voor interventie en hulpverlening

Ons signalisatiesysteem functioneert in combinatie met een telefooncentrale, eigen interfaces, of een toestel over VoIP. Het oproepsysteem kan volledig op zichzelf geplaatst worden of geÔntegreerd worden in reeds bestaande systemen.

Oproepsystemen vormen vandaag een essentieel onderdeel in de hulpverlening en gerichte verzorging van patiŽnten in de zorgsector. Onze elektronische systemen kunnen eveneens toegepast worden op andere locaties waar een snelle interventie noodzakelijk is, zoals fabrieken of werkplaatsen waar bij machinaal defect een oproep naar een specifieke ontvanger moet doorgestuurd worden.

MH heeft deze software module met succes geÔnstalleerd op plaatsen als ziekenhuizen, rusthuizen en andere zorginstellingen, maar ook in biechtstoelen en diverse fabrieksmachines.

Signalisatiesystemen: Werkwijze en vele mogelijkheden

Onze signalisatiesystemen werken zowel in combinatie met drukknoppen, die manueel bediend worden, of volledig geÔntegreerd als alarmfunctie in machines. Bij het indrukken van een alarmknop of in het geval van een defect of kortsluiting in een machine waaraan een alarmsignaal is verbonden, wordt een signaal verzonden naar onze interface.

De ontvanger van de oproep kan steeds nagaan welke patiŽnt of machine de oproep heeft gemaakt en op die manier gerichte actie ondernemen. Onze software houdt tevens een lijst bij van alle oproepen. Per oproep wordt bijgehouden wanneer er de eerste keer op het alarm gedrukt werd, hoeveel maal er gedrukt werd, en wanneer de oproep beantwoord en uitgeschakeld werd.

Deze opslag van gegevens kan gebruikt worden in statistisch onderzoek in zowel de zorgsector als industrie: ze geven een beeld van de reactiesnelheid van de ontvangers en leggen eventuele knelpunten bloot op het vlak van interventie en hulpverlening.

Ons signalisatiesysteem is modulair opgebouwd en kan volledig op maat uitgewerkt worden naargelang uw noden en vereisten. MH staat bovendien in voor de volledige installatie en begeleidt u graag naar een module die perfect aan uw wensen tegemoet komt.

Mogelijke manieren van het door verwijzen van signalen:

PbxConnect en telefooncentrale

U kan kiezen voor een TAPI koppeling naar een bestaande telefooncentrale.

PbxConnect met eigen interface

Ons signalisatiesysteem ‘PbxConnect’ is ook koppelbaar aan onze eigen interfaces.

SignalToVoIP machinaal of manueel oproepsysteem

Met deze heel directe en controleerbare werkwijze wordt het signaal via de interface over VoIP doorgezonden naar eender welk vast of mobiel telefoontoestel. Wanneer het toestel wordt beantwoord, wordt een bericht doorgegeven. Dit bericht is ofwel een computerstem bericht of een zelf ingesproken bericht.

©2023 MH bvba - contacteer ons