Gebruiksvriendelijke software op maat van uw bedrijf

Ge´ntegreerde e-mail client
Agenda
Uitgebreide CRM mogelijkheden
Algemene bedrijfsbestanden

Onze software modules

Bij het bouwen van een software applicaties op maat vertrekken wij meestal van bestaande modules om zo snel van start te kunnen gaan. Deze modules worden vervolgens aangepast aan uw behoeftes waarbij overbodige mogelijkheden verborgen blijven en specifieke toepassingen volgens uw eisen toegevoegd worden. Zo komen wij tot een resultaat dat volledig aan uw noden en wensen tegemoet komt.

Hieronder vindt u een lijst van verschillende modules die u als voorbeeld of leidraad kunnen dienen:

E-mail client op maat

Hebt u nood aan een duidelijk overzicht en een vlotte verwerking van uw bedrijfscommunicatie per mail? Onze ge´ntegreerde e-mail client module omvat alle verwachte standaard functionaliteiten.

Agenda software

Deze gebruiksvriendelijke online agenda zorgt voor een overzichtelijke en tijdsbesparende planning van al uw bedrijfsactiviteiten en dient als gemeenschappelijk instrument voor alle gebruikers. Zo kan u op snelle en eenvoudige wijze afspraken en interventies vastleggen in uw eigen agenda of in deze van uw medewerkers.

CRM software - Customer Relationship Management

Bedrijven die beschikken over een vlot werkend CRM software systeem, hebben een aantoonbare voorsprong op concurrenten zonder. Onze online CRM module staat in voor de dagelijkse organisatie van uw klantenbeheer en alle bijhorende functionaliteiten, zoals het centraal beheer en opvolgen van klanten, contacten en leads.

Facturatie en administratieve software

Elk bedrijf wordt geconfronteerd met het administratief verwerken van vaak terugkerende data en handelingen die op regelmatige basis moeten uitgevoerd worden. Hieronder valt het opstellen van facturen, betalingen en herinneringen.

Bestandsbeheer software

Het biedt enorme voordelen om de administratie van uw contracten, opdrachten, verslagen, en andere documenten te integreren in een bestandsbeheersysteem. Onze module maakt dit beheer heel eenvoudig en overzichtelijk.

©2023 MH bvba - contacteer ons