Online internet en cloud services

Wij leveren uiteraard alle nodige online services om onze producten en diensten te ondersteunen. Dit gaat van het registreren van de nodige domeinnamen tot het leveren en plaatsen van servers of data opslagsystemen.

Hieronder treft u een beknopte omschrijving van deze online diensten aan. Wij staan u uiteraard graag bij in het vinden van een oplossing die het best beantwoordt aan uw noden.

Domeinnamen

Wij registreren domeinnamen onder alle mogelijke extensies, gaande van de courante (.be, .nl, .eu, .com, .org, .fr, …) tot de meest exotische en recentste domein extensies (.asia, .wiki, .toys, .pub, .mobile …), en dit aan een normale marktprijs.

E-mail diensten

Al ons e-mail verkeer loopt standaard en zonder meerkost via onze spamfilters. Onze infrastructuur is gebouwd om van één tot honderden e-mail adressen onder één domein te bedienen. Deze e-mail kan afgehaald worden via POP3 en/of IMAP, al dan niet over een SSL verbinding.

Daarnaast is het ook mogelijk om via login en paswoord, of vanuit een vaste, geautoriseerde IP gebruik te maken van onze SMTP infrastructuur om zo onbeperkt mail te kunnen versturen.

Wij kunnen ook optreden als mail-relay of mail-buffer die de mail opvangt en dan doorstuurt naar uw eigen e-mail infrastructuur. Op deze wijze bouwt u een veiligheid in en gaat er geen mail verloren als uw eigen infrastructuur een tijdelijk probleem ondervindt.

Website hosting

Wij bieden website hosting aan op zowel het Linux als het Windows platform voor asp, .net, php, … sites met Access, MSSQL of MySQL database back-end. Wij kunnen eventueel ook op uw hosting het gewenste framework opzetten zoals Joomla, Drupal, Wordpress of andere open source beheersystemen.

In het geval dat u veel verschillende websites op een vlotte en gemakkelijke manier wenst te beheren kan u gebruik maken van ons management panel.

Servers

Naast managed hosting, waar wij uw server beheren, en dedicated hosting, waar u de server zelf beheert, bieden wij ook virtuele servers aan. Deze draaien op onze geavanceerde en redundante cloud infrastructuur. Hierdoor kennen deze servers een zeer hoge uptime en kunnen ze gebruik maken van onze uitgebreide backup infrastructuur.

Bij het plaatsen van hardwarematige servers hebt u de keuze om uw eigen hardware te leveren of u door ons te laten bijstaan in het aankopen of leasen van nieuwe hardware.

Server en rack housing

Wenst u meer dan één server te plaatsen? Of hebt u nood aan één of meerdere server racks? Dan kunnen wij een oplossing bieden vanaf ¼ shared rack tot meerdere racks, al dan niet in een aparte server room. Hiervoor beschikken wij over ruimte in twee datacenters. Door gebruik te maken van twee verschillende datacenters kunnen wij ook geo-redundant hosting aanbieden. Voor het datanetwerk kan het ‘White-label’ netwerk gebruikt worden of kan u voor een andere dataleverancier kiezen.

Virtual desktops

Als specialist in virtuele desktops leveren we onder de naam onDesk geavanceerde en vergaande oplossingen. Raadpleeg onze onDesk microsite voor meer informatie.

©2023 MH bvba - contacteer ons