Over MH

MH is een technologiebedrijf met jarenlange ervaring en vakkennis in heel uiteenlopende gebieden. Gespecialiseerd in modulair opgebouwde software, bieden wij een uitgebreide keuze aan flexibele applicaties voor het beheer, vereenvoudigen en automatiseren van administratie en interne bedrijfsprocessen.

Tijdens de ontwikkelingsfase van uw project hebt u steeds rechtstreeks contact, waardoor u mag rekenen op korte doorlooptijden, een uitstekende kostenefficiŽntie, en een vlotte, persoonlijke samenwerking.

Wij beogen voortdurend uw maatsoftware op tijd en binnen vooropgesteld budget te leveren. Ook in geval van updates, aanpassingen of uitbreidingen kan u rekenen op een snelle interventie.

Maatwerk op basis van software modules

MH staat garant voor echt maatwerk. Uw behoeftes, wensen en eigenheden als bedrijf, organisatie of instelling staan bij ons steeds voorop. In tegenstelling tot standaardsoftware, levert MH software modules die voorzien zijn van functionaliteiten die specifiek voor u van toepassing zijn en volledig functioneren zoals u dit verwacht.

Onze software wordt steeds modulair opgebouwd om zo de ontwikkeling te compartimenteren en tot software te komen waarvan de verschillende delen onafhankelijk van elkaar kunnen onderhouden en uitgebreid worden. Onze applicaties en systemen zijn hierdoor uiterst stabiel en elke afgeleverde toepassing blijft nog jaren na oplevering beheersbaar en aanpasbaar.

Door lange en trouwe klantenrelaties hebben wij bovendien reeds jaren toegang tot feedback van onze klanten over het gebruik van onze software en elektronische systemen. Hierdoor levert MH software die steeds up-to-date en gebruiksvriendelijk is, en inspeelt op wat u ťcht nodig hebt.

©2024 MH bvba - contacteer ons