Gebruiksvriendelijke software op maat van uw bedrijf

Op basis van uw specifieke behoeften ontwikkelt MH software die uw interne bedrijfsprocessen automatiseert, beheert en vereenvoudigt. Onze applicaties zijn modulair opgebouwd waardoor onze software niet alleen de huidige noden in uw bedrijf aanpakt, maar ook de toekomstige.

Onze modules zijn onderling combineerbaar en volledig aanpasbaar aan de behoeften en wensen van verschillende gebruikers binnen één bedrijf. Ze draaien online, zijn overal toegankelijk via een eenvoudige webbrowser of door gebruik te maken van onze eigen Application Browser, en voelen in gebruik aan als een desktop applicatie.

Flexibele en veilige software voor de automatisering van uw administratie

Dankzij onze software kunnen een groot aantal terugkerende administratieve routinehandelingen, zoals het opstellen van facturen en het bijhouden van klant-, leveranciers- en stockgegevens, automatisch uitgevoerd worden. Ook uw bedrijfscommunicatie en tijdsplanning verlopen gestroomlijnd via onze geïntegreerde mail client en agenda module. Op deze wijze zorgt onze software dat uw bedrijf heel wat kostbare werktijd bespaart terwijl uw productiviteit verhoogt.

Veiligheid is uiteraard essentieel: alle data verstuurd via onze software wordt versleuteld en door middel van beveiligde verbinding verzonden. Openstaande sessies worden automatisch afgesloten wanneer er op een andere locatie opnieuw wordt ingelogd.

Investeren in software oplossingen

MH staat garant voor software met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Aangezien dat het om maatwerk gaat, wordt ieder project uitgewerkt binnen een vooropgesteld budget en zijn er geen licentiekosten.

De modulaire opbouw van onze software beschermt uw investering in maatwerk. Onze applicaties en systemen worden immers ontwikkeld binnen een eigen gebouwde ontwikkelingsomgeving waardoor elke afgeleverde toepassing nog jaren na oplevering beheersbaar en aanpasbaar blijft met behoud van alle originele gegevens.

Onze modules vormen dan ook échte oplossingen, die worden verfijnd en uitgewerkt tot u administratiesoftware krijgt die perfect bij uw bedrijf past.

De vele mogelijkheden van onze modules

Door de diversiteit in onze voorbije opdrachten, gaande van online webtoepassingen tot offline Windows applicaties, hebben wij de perfecte link tussen beide vertaald in de vorm van het iCore software platform. Via ons platform kan u als gebruiker werken in een omgeving die online en offline software combineert en aanvoelt als één geheel. U kan hierdoor genieten van de specifieke voordelen die beide methodes afzonderlijk met zich meebrengen. Zo krijgt u bijvoorbeeld de brede toegankelijkheid die typerend is voor online applicaties, evenals de mogelijkheid tot directe offline toepassingen zoals rechtstreeks printen.

Onze modules worden ontwikkeld binnen een eigen gebouwde ontwikkelingsomgeving en draaien online op ons iCore software platform. Ze worden o.a. gekenmerkt door hun uniformiteit en onderlinge combineerbaarheid, snelle ontwikkeling, gebruiksvriendelijkheid en sluitende beveiliging.

Verschillende voordelen van onze eigen ontwikkelingsomgeving

Onze modules draaien online binnen een eigen gebouwde ontwikkelingsomgeving en zijn overal toegankelijk via een eenvoudige webbrowser of door gebruik te maken van onze eigen Application Browser.

Deze gebruiksvriendelijke browser biedt vele mogelijkheden als bv het transparant kunnen bewerken en bewaren van bestanden en het snel terug vinden van de applicatie. Dit terwijl afgerekend wordt met de nadelen van een gewone browser, zoals het verlies van overzicht bij meerdere openstaande tabbladen, gegevensverlies bij het per ongeluk sluiten van een tabblad of de browser, of de onmogelijkheid om bepaalde bestanden te versturen of te bewaren.

Specifieke mogelijkheden van onze software applicaties:

 • alle (deel)applicaties zijn modules die opnieuw in andere applicatie gebruikt kunnen worden;
 • modulaire versiebeheer met gecontroleerde updates naar nieuwere versies voor de modules die u gebruikt;
 • meertaligheid doorheen de volledige applicatie;
 • sluitende beveiliging voor individuele gebruiker en groepen;
 • verschillende visuele representaties van de applicatie naargelang de gebruiker (vb. medewerkers versus klanten, back-end versus front-end, commerciële versus technische medewerkers);
 • koppeling naar onze eigen ontwikkelde externe programma’s zoals onze Application Browser, Printer Driver en Bestandsbeheer module;
 • geavanceerde rapporten via XSL voor bijvoorbeeld rapporten, facturen, lijsten, bestelbonnen, …;
 • uniformiteit van alle modules;
 • snelle ontwikkeling;
 • robuuste applicaties;
 • globale API en externe koppelingen met toegankelijkheid door derde partij applicaties zoals mobile applications.
©2024 MH bvba - contacteer ons